Здравейте колеги - имам странен проблем - долната помпа на съединителя протече, в сервиз ми я смениха, затвориха всичко и вече втори ден не могат да обезвъздушат системата. . . Бегачката е АЛФА 166, 2,4jtd 185к.с. 2007г. . . Когато стана белята и ми изтече маслото забелязах, че от казанчето на спирачната течност не липсва масло - може ли да се захранва от отделно казанче, например да е върху педала на съединителя, при горната помпа някъде. . .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помогнете - обезвъздушаване съединител АЛФА 166
Collapse
X
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lordliness
Долната помпа коя е според теб?
Абе аз не те гледам теб, а моят любимец.
---------- Post added at 17:23 ---------- Previous post was at 17:19 ----------
Цитат:
Първоначално публикувано от италианеца
Здравейте колеги - имам странен проблем - долната помпа на съединителя протече, в сервиз ми я смениха, затвориха всичко и вече втори ден не могат да обезвъздушат системата. . . Бегачката е АЛФА 166, 2,4jtd 185к.с. 2007г. . . Когато стана белята и ми изтече маслото забелязах, че от казанчето на спирачната течност не липсва масло - може ли да се захранва от отделно казанче, например да е върху педала на съединителя, при горната помпа някъде. . .
Като обезвъздушават, има ли изтичане на масло като помпат отнякъде? Например да е протекло от кутията на съединителя?
От общото казанче влиза в помпата на педала, виж някъде за теч дори в купето или за прищипан маркуч от казанчето до помпата на педала
Comment
-
Лорде автора е на 5мнения Не го тормози с въпроси Просто му подайте темата Съжалявам че немога аз да свърша това То помпи работни цилиндри А моето мнение е че и аз много се блъсках като обезвъздушавах моята Надуване с уста помпене чакане и така доста пътиALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Казанчето е едно. Трябва да се върнеш при тези, които са ти сменили помпата на педала да и откачат изходящия маркуч и първо да обезвъдушат там. Няколко пъти, ако е необходимо. И чак след това другата помпа от щуцера. Не знам дали са процедирали така. Това е начина. Докато стане. Мъка е и сам няма да можеш сигурно.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от италианеца Покажи съобщениеЗдравейте колеги - имам странен проблем - долната помпа на съединителя протече, в сервиз ми я смениха, затвориха всичко и вече втори ден не могат да обезвъздушат системата. . . Бегачката е АЛФА 166, 2,4jtd 185к.с. 2007г. . . Когато стана белята и ми изтече маслото забелязах, че от казанчето на спирачната течност не липсва масло - може ли да се захранва от отделно казанче, например да е върху педала на съединителя, при горната помпа някъде. . .Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от италианеца Покажи съобщениеГотово - оправиха я, след като смениха и горната помпа - не правила налягане. . . Сега обаче педала стана по-твърд и с по-къс ход, не слиза чак до долу. . . Както и да е - може би като покарам ще се оправи. . . Благодаря на всички за инфото!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеУфф. С прискърбие ще ти кажа, че по-вероятно е да има продължение по темата. Дълго е да обяснявам защо.
Comment
Comment